top of page
Sök
  • Skribentens bildJan Gleisner

Stockholms stadshus - vigsel med puls


Väder och vind som når överallt. Motionärer, turister och bröllopssällskap som drar omkring på området. Stockholms stadshus är en vigselplats med puls.

Med sina drygt 2000 vigslar om året (de flesta under sommarhalvåret) anar man hur Stockholms stadshus bjuder på ett visst drag. Ceremonierna tar i snitt 4 minuter: Lite formalia, legala band som knyts och helst ska en god stämning hinna infinna sig. Fast ofta går det hela så raskt att polletten trillar ner en bra stund senare: "Vi är vi gifta nu, eller?"

Gifta sen 45 sekunder. Vigsel i Stockholms stadshus, Brölllopsfotograf Jan Gleisner

Där någonstans fyller jag som bröllopsfotograf ett särskilt värde. För jag fångar inte bara ögonblicken som paret och gästerna vill återminnas. Van vid situationen fångar jag också sådant sällskapet inte hinner uppfatta, inte hinner ta in. Så man med bildernas hjälp får en chans till. Det blir som att återupptäcka och fördjupa dagen.

Här på hemsidan finns en sektion (bara via denna länk) för den som vill veta mer om vigsel i Stockholms stadshus. Därifrån når du också en sida för boka vigsel i stadshuset. Bröllopsfotografen bokar du däremot här.

70 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page