Stockholms stadshus  I  Bröllopsfotograf Jan Gleisner
Omdömen

"Vi är supernöjda med våra bröllopsbilder från Stadshuset. Jan är mycket lugn och proffsig samt tog hand om oss väl, höll koll på tider och lotsade oss rätt. Kändes väldigt tryggt och gav ett superfint resultat. Kan verkligen rekommendera Jan." /Emma & Peter

"Jan fotograferade oss vid Stadshuset då vi gifte oss. Det märktes att han hade kunskap om miljön där, och hur han skulle använda den för att få fina bilder. Han var lyhörd och lättsam att arbeta med, och vi uppskattar att han levererade digitalt, och inte krävde att vi skulle köpa dyra pappersutskrifter. Därtill är vi mycket nöjda med resultatet av fotograferingen.

Läs fler omdömen här

Vigsel i Stockholms stadshus

Ceremonin i Stockholms stadshus går svindlande fort, men är inte mindre betydelsefull för det. Bara det att man knappt hinner uppfatta vad som händer, när man står där, ovan och kanske nervös.

Som professionell bröllopsfotograf har jag fotograferat många vigslar och porträttsessioner i och kring Stockholms stadshus, så jag är väl förtrogen med miljön och procedurerna. Det låter mig fånga viktiga ögonblick och använda miljön till er fördel. Vilket ger er bilder som inte bara kan ta er tillbaka till denna speciella dag utan också låter er upptäcka sådant ni inte hann registrera medan allt pågick. Bilder som i efterhand förlänger och fördjupar er dag.

Lagom för just för vigslarna i Stockholms stadshus kan vara två timmars fotografering. Det täcker porträtt, ceremonin och några gruppbilder. Och har ni festligheter med minst 30 gäster så lägg till några timmar för att täcka det väsentligaste av dagen.